Olsen: Exit-snak er uberettiget

Morten Olsen vil ikke forholde sig til, om et samlet nederlag mod Sverige medfører hans afgang

Arkivfoto: Per Kjærbye/Scanpix <i>Scanpix Danmark</i>

Arkivfoto: Per Kjærbye/Scanpix Scanpix Danmark

HELSINGØR:Tirsdagens møde med Sverige i Parken kan blive landstræner Morten Olsens sidste i spidsen for det danske fodboldlandshold.

Sikkert er det, at Olsen til sommer takker af, men på mandagens pressemøde forud for tirsdagens afgørende playoff-kamp mod Sverige ville landstræneren ikke forholde sig, om han trækker sig før tid, hvis Danmark ikke kvalificerer sig til næste sommers EM i Frankrig.

- Det er et uberettiget spørgsmål. Jeg forstår måske godt, hvorfor det bliver stillet, men det er ikke relevant for mig, lyder det fra Morten Olsen.

Landstræneren gjorde i det hele taget meget for at afværge snakken om sin egen exit og satte heller ikke mange ord på betydningen af at runde 16 år som landstræner af med en slutrunde.

- Jeg tror, det er vigtigere for spillerne. Det er en kæmpe oplevelse at komme til en slutrunde og ikke noget, man oplever mange gange i løbet af en karriere. Det er vigtigt for alle danskere, at vi kommer til EM, og det er det, der er vores mål. Det er derfor, vi her, siger Morten Olsen.

Da Danmark lørdag tabte 2-1 i Stockholm, var det uden de skadede Pione Sisto og Michael Krohn-Dehli, men duoen er klar til kamp tirsdag aften.

- Alle er klar, lyder meldingen fra landstræneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.