Opbakning til bålfest

Bålfesten holdes et nyt sted hvert år

Privatfoto
EMNER 25. juni 2014 11:56 - Opdateret 25. juni 2014 12:27

AGERSTED: Traditionen tro havde Agersteds Borgerforening inviteret til sankthansfest. For at vi borgere kan opleve Agersteds fantastiske smukke natur, i fællesskab, arrangeres sankthansfesten et nyt sted hvert år.

I år havde Lotte og Lars Bo, der bor på den dejlige ejendom ”Liljen”, gæstfrit, stillet deres smukke matrikel til rådighed.

Borgerforeningen havde sat et flot program sammen i samarbejde med Lotte og Lars Bo.

Festen startede kl. 18, hvor der blev hygget over de medbragte madkurve. Der var tændt op i flere grill og opsat borde og bænke til formålet. Under spisningen var der underholdning, med sang, af søstrene Rikke og Dorthea, der er lokale skolepiger fra Agersted.

Agersteds FDF underholdt børnene med forskellige lege og havde sørget for pandekagedej, og pander, så der kunne bages pandekager i gløderne ved bålet, samt net til at lave popcorn i.

- Lotte havde sadlet sin flotte hest op, således alle der havde lyst kunne få sig en ridetur, hvilket var meget populært blandt børnene.

- Bålet var fint arrangeret med den flotte heks, som traditionen tro, var lavet af børnene fra Agersteds LBO, fortæller Karin Lund Pedersen

Båltalen blev holdt af, pensioneret lærer, Karin Kirk, som bor og har arbejdet i Agersted i mange år.

Karin Kirk talte om, de forandringer vores samfundet generelt har taget gennem årene.

- At vi her i Agersted, stadig, tør kigge hinanden i øjnene, hjælpe hinanden og ikke mindst tør sende hinanden et smil, hvilket er den korteste vej til et andet menneske, og at vi skal huske, at selvom der sker forandringer, skal vi også se på alt det positive vi har, sagde Karin Kirk.

Hun talte om den taknemlighed, hun følte for det store sammenhold, der er her i Agersted, og de mange ildsjæle, der er klar til at kæmpe for vores by.

- Det var alt i alt en fantastisk hyggelig aften, som det jo altid er, når Agersteds borger mødes, siger Karin Lund Pedersen, der roser Agersteds Borgerforening, FDF og ikke mindst Lotte og Lars Bo.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...