Opera i det fri

Blæsten lagde sig, og så var der opera i Rhododendronparken

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Efter en heftig start på dagen vejrmæssigt endte det helt fint til opera i det fri, dog med en kort byge før starten. Foto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Hedelund Rhododendronpark blev fredag aften fyldt med musik og toner, da Det Kongelige Teater var på besøg med opera i det fri.

Efter en blæsende start på dagen fredag var blæsten blevet til en bølgen i trækronerne, da klokken blev 18, og konferencier Lars Halby indtog scenen og introducerede de forskellige musikstykker og fortalte lidt om historien bag.

En pianist bakkede de i alt fire operasangere op, og der blev sunget både solo og flerstemmigt foran publikum, der fyldte godt i amfiteatret foran parkens scene.

Programmet bød på stykker fra andre kendte forestillinger som "Figaros bryllup", "Porgy and Bess" og "Rigoletto".

De medvirkende var pianist Orsi Fajger og fire operasangere Sine Bundgaard, Johanne Bock, Jens Christian Tvilum og David Kempster.

Det Kongelige Teater optræder for tiden med opera i det fri seks gange rundt omkring i landet med start i går - de kommer blandt også til Viborg og Herning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst