Opereret for kæbebrud

En 19-årig polsk mand måtte opereres efter voldeligt overfald i Thisted

Thisted Politi har endnu ikke taget stilling til om det voldsomme overfald skal have en ekstra skærpende paragraf hæftet på sig. Arkivfoto

Thisted Politi har endnu ikke taget stilling til om det voldsomme overfald skal have en ekstra skærpende paragraf hæftet på sig. Arkivfoto

THISTED:Hos Thisted Politi vil man endnu ikke tage stilling til, om et voldsomt overfald på en 19-årig mand fra Polen skal have en ekstra skærpende paragraf hæftet på sig.

Ifølge kilder i det polske miljø var overfaldet, som skete på havneområdet i Thisted mellem 19. og 20. december, med fremmedfjendske undertoner, da overfaldsmændene skulle have råbt til den 19-årige, at han var dum, fordi han ikke kunne snakke dansk og var en ”fucking polak”.

Den 19-åriges skader var så voldsomme, at han efter overfaldet måtte overføres til Aalborg Universitetshospital og opereres for to brud på kæbebenet.

Overfaldet blev anmeldt 23. december og Thisted Politi er i gang med at få efterforsket voldssagen, som kan få den paragraf hæftet på sig, som handler om at straffen kan blive væsentlig højere, hvis et overfald sker på grund af et offers etniske baggrund.

Vicekriminalkommissær Andreas Søgaard vil dog ikke sige meget om sagen på nuværende tidspunkt, da den 19-årige skal afhøres igen om omstændighederne.

Det kan dog give en god mulighed for i hvilken retning, at der skal søges efter gerningsmænd til overfaldet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.