Oplevelser i det fri

Masser af aktiviteter i Klim fribørnehave og vuggestue

Hvert år besøger Klim Fribørnehave og vuggestue Hjortdal Dyrefarm. Og det var en stor oplevelse for alle børnene. Privatfoto.

Hvert år besøger Klim Fribørnehave og vuggestue Hjortdal Dyrefarm. Og det var en stor oplevelse for alle børnene. Privatfoto.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

FJERRITSLEV:Ugen efter Kristi himmelfart bød på mange oplevelser for børnene i Klim Fribørnehave og vuggestue.- Vi har en tradition med at tage på Hjortdal Dyrefarm hvert år med alle vores børn. Børnene har glædet sig meget til turen – både de store børn, som havde været der før, og de helt små, som skulle opleve deres første tur til dyrefarmen. Der var godt solskinsvejr, og børnene nød at få lov til at give dyrene brød og klappe dem, siger Jeanette Larsen fra Klim Fribørnehave og vuggestue. Få dage efter var der forårskoncert sammen med Klim Friskole. - Hvert år er de to ældste årgange fra børnehaven til musik på Klim Friskole en gang om ugen. Forløbet slutter hvert år med en forårskoncert sammen med Friskolen, hvor børnene optræder for forældre, bedsteforældre og andre interesserede, siger Jeanette Larsen. Ugen sluttede af med mad over bål, som børnene hjalp til med at lave.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.