Orienteringsløbere har de rigtige sko på til frost og sne

Sne er skønt løbevejr for 1900 deltagere i orienteringløbet i Tversted Plantage

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TVERSTED:- Det er gået glat. Sådan svarer Ann Dissing på spørgsmålet om, hvordan orienteringsløbet Nordjysk 2-dages er gået for arrangørerne OK Vendelboerne, Hjørring.

Vi er langt, langt inde i Tversted Plantage, og mens jeg kørte her hen til målområdet på glatte is-belagte skovveje tænkte jeg, om de som arrangører var trætte af sne og frost og om de har overvejet at aflyse - Men der tager jeg helt fej. Ann Dissing er tværtimod i strålende humør og alle på "stævnepladsen" ser superfornøjede ud.

- Aflyse? Aldrig. Vejret er fantastisk herinde. Vi kan sagtens løbe i sneen, løberne har jo sko på til at færdes i terrænnet. Mange løber i pigsko, fortæller hun, mens vi går ind i skoven og står ved et knudepunkt, hvor løberne tager i alle mulige retninger. Her er så smukt i det bakkede landskab og koldt er det overhovedet ikke. Man bliver glad af at være her.

Orienteringsløb er i sandhed en sport for alle aldre. Masser af børn løber forbi, men også ældre damer passerer forbi efter de har stoppet op ved posten og kigget på kortet.

Den største udfordring er alt elektronikken, der kan have svært ved at klarer frosten.

På hver af de over 100 poster skal løberne registrere sig med en chip. Men nu lyder meldingen at post 52 er stået af, og ikke er mulig at få til at virke.

- Men det er alligevel imponerende, at det kan lade sig gøre med al den elektronik. Vi kan oplyse løberne med det samme, hvordan det er gået, siger Ann Dissing.

Godt 1900 har deltaget i arrangementet, der også bød på løb lørdag i Tversted plantage og fredag aften var der natløb i Aalbæk Plantage.

Ann Dissing er også samaritter på stedet, og en ung mand henvender sig til hende med den mest almindelige skade, han har fået en gren langt ind i øjet, men heldigvis er der ikke sket noget alvorligt.

- Ellers har vi ingen skader haft, forsikrer hun og der er slet ingen løbere, der er faldet og har brækket noget.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden