Otte unge anholdt: Sparkede 15-årig dreng af knallert og truede ham til at holde mund

Efter en episode, hvor en gruppe unge ville stjæle en knallert fra en 15-årig dreng, er otte unge af udenlandsk herkomst blevet anholdt i Aalborg

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:Nordjyllands Politi arbejdede onsdag aften og indtil ved tre-tiden natten til torsdag med at afhøre otte unge, som er anholdt og sigtet for vold, vidnetrusler og brugstyveri.

Klokken 19.37 fik politiet en anmeldelse om, at en ung mand var blevet sparket af sin knallert af 7-8 udlændinge i Kayerødsgade i Aalborgs midtby.

Derefter havde gruppen af unge stjålet knallerten og truet den 15-årige til ikke at anmelde episoden til politiet.

De otte unge, der er anholdt, er alle af somalisk afstamning, og vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi siger, at de to af dem har erkendt, at de har sparket den 15-årige af knallerten og efterfølgende truet ham til ikke at melde overfaldet til politiet. De øvrige seks anholdte er stadig sigtede i sagen, og alle otte sidder torsdag morgen i arresten, idet man i løbet af formiddagen skal have kigget sagen igennem og afgjort, om nogen eller eventuelt alle de otte unge skal fremstilles i et grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling,

Den 15-årige dreng måtte efter overfaldet en tur omkring skadestuen. Han er dog ikke kommet alvorligt til skade, oplyste Jess Falberg, der var vagtchef onsdag aften.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.