Ove Christensen: Vi var heldige

Vendsyssel-træneren erkendte, at Fredericia var det bedste hold søndag

Foto: Kurt Bering

Foto: Kurt Bering

FREDERICIA:Vendsyssel FF snuppede alle tre point, da vendelboerne søndag var på besøg hos FC Fredericia i Bet25 Ligaen.

Og dermed fik holdet mere, end man fortjente, mener cheftræner Ove Christensen.

- Hvis du går ind og spørger i Fredericias omklædningsrum, vil de sige, at det var tyveri, og objektivt må vi også sige, at Fredericia gjorde nok for at vinde den kamp. Vi må være ydmyge og erkende, at vi var heldige, men sådan er fodbold jo også, for vi arbejdede trods alt hårdt for det, selv om vi ikke fik meget til at fungere, siger Ove Christensen.

Vendsyssel-træneren havde til opgøret sendt Nicolas Bøgild på bænken, men i anden halvleg blev angriberen alligevel matchvinder efter sin indskiftning.

- Jeg valgte at spille med Ayo (Simon Okosun, red.) i front, fordi han er den eneste, der er i stand til at matche Fredericias store forsvarer fysisk. Ayo var vel vores bedste mand i dag, men det er også dejligt at se, at Bøgild så kommer ind og responderer på den helt rigtige måde. Det er sådan, at man fortæller træneren, at man vil spille næste gang, siger Ove Christensen.

Sejren betyder, at Vendsyssel nu har hele otte point ned til den fjerdeplads, der lige akkurat ikke giver oprykning til Superligaen, men cheftræneren maner vanen tro til besindighed.

- Det kan godt være, at vi skeler lidt til tabellen, når vi læser NORDJYSKE om mandagen, men ellers er det ikke noget, vi koncentrerer os om. Den næste fare er altid den største fare, og derfor har vi nu fuldt fokus på kampen næste søndag mod Skive, og kampen i dag viste os jo også, at vi har noget at arbejde med, siger Ove Christensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Aalborg Kommune ransaget af politiet
Luk