Ove P. fyret i Hobro

Beslutningen er truffet på baggrund af en samlet evaluering af de sportslige resultater i 2016, lyder begrundelsen fra Hobro-ledelsen

Klokken er faldet i slag for Ove Pedersen i Hobro. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Klokken er faldet i slag for Ove Pedersen i Hobro. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

HOBRO:Hobro IK har besluttet at afslutte samarbejdet med cheftræner Ove Pedersen et halvt år før tid. Dermed har Ove Pedersen stået i spidsen for Hobro IK for sidste gang. Det blev til i alt 38 officielle kampe på cheftrænerposten i Hobro IK. Han startede i november 2015 og havde en aftale gældende frem til sommeren 2017.

- Nu har Hobro IK besluttet at afslutte samarbejdet med Ove Pedersen et halvt år før parternes aftale stod til udløb, lyder det i en pressemeddelelse fra Hobro IK.

Det er en enig bestyrelse i Hobro IK A/S, der har truffet beslutningen om at stoppe samarbejdet med cheftræneren.

Svær beslutning

Beslutningen er truffet på baggrund af en samlet evaluering af de sportslige resultater i 2016, muligheden for oprykning samt langsigtede strategiske overvejelser omkring klubbens fremtid.

- Det har været en ekstrem svær beslutning, da Ove er et dejligt menneske og en fantastisk dygtig træner, som har arbejdet stenhamrende hårdt for klubben. Både Ove og spillertruppen har været gennemført professionelle og arbejdet målrettet med opgaverne, men vurderingen er, at vores muligheder for oprykning bliver bedre ved at finde en anden træner med nye ideer, forklarer bestyrelsesformand Lars Kühnel.

Formanden understreger i pressemeddelelsen desuden, at det ikke er henvendelser fra andre personer, som ligger til grund for beslutningen om at stoppe samarbejdet med Ove Pedersen, hvilket der har været rygter om gennem den seneste tid.

Intet pres udefra

- Jeg vil én gang for alle understrege, at der hverken ligger henvendelser fra sponsorer eller spillere bag beslutningen. Meningerne vil altid være mange i alle fodboldklubber, hvilket viser de stærke følelser, vi fodboldelskere har for sporten. Men en beslutning om at ændre på trænerposten er og bliver den øverste ledelses ansvar, tilføjer Lars Kühnel.

Arbejdet med at finde en ny cheftræner er allerede sat i gang, og der arbejdes på at have en ny cheftræner klar hurtigst muligt.

- Det vigtigste er dog, at man finder den rigtige person til posten, lyder det fra formanden

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.