Ove P. godkender pointhøsten

Hobro IK har hentet 10 point i de seneste fire kampe

Jeppe Hostrup
Trods haltende spil glæder Ove Pedersen sig over pointhøsten i de seneste kampe. Foto: Michael Bygballe
Sport 5. september 2016 06:25

FREDERICIA: Det var langt fra nogen køn præstation, Hobro IK søndag leverede på udebane mod FC Fredericia. På en dag, hvor spillet ikke rigtigt ville fungere, fik Hobro-mandskabet et enkelt point med fra Fredericia, selvom det let kunne have endt med et nederlag. Men træner Ove Pedersen vil alligevel ikke kalde resultatet for heldigt.

- Jeg vil ikke sige, at det var held. Folk kæmper og smider sig ind i blokeringer. Men der er da ingen tvivl om, hvem der var det bedste hold i dag. Vi mislykkes også med nogle ting. Der var ikke noget, der kom bag på os i forhold til, hvad Fredericia kom med. Vi så jo, hvordan Vendsyssel klarede dem, og det var egentlig samme parole for os, men det magtede vi ikke i dag, siger Ove Pedersen.

Hobro-mandskabet kom til kampen med sejre i de seneste tre kampe og en målscorer på 12-1, men himmerlændingene kunne altså ikke formå at udbygge sejrstimen. Alligevel er Hobro-træneren glad for det ene point og de seneste kampes pointhøst.

- Vi har tjent et point. Efter sejren i Skive har vi hentet fire point i to udekampe. Det er ganske fint. Fire kampe og 10 point er også ganske flot. Så er der masser i den her kamp, som vi ikke kan være tilfredse med, men vi skal også se det brede perspektiv, konstaterer træneren.

Med sejren indtager Hobro IK en 2. plads i 1. division med en kamp mere spillet end de omkringliggende konkurrenter.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...