Over 200.000 gæster: Markedsformand er tilfreds

Ingen problemer på årets Hjallerup Marked, ikke en eneste blev snuppet for spritkørsel, og besøgstallet er bestemt over 200.000

Marianne Isen
Markedet fik i år bortset fra regn søndag det bedste vejr til at lokke folk til at handle og hygge sig i Hjallerup.Foto: Bent Bach
Hjallerup Marked 5. juni 2017 20:35 - Opdateret 6. juni 2017 10:23

HJALLERUP: Tivoli er godt tilfreds. Kræmmerne er godt tilfredse, og så er markedet godt tilfreds. Mere er der egentlig ikke at sige om Hjallerup Marked 2017.

Og dog. Formand for markedet Keld Nielsen uddybede mandag sin tilfredshed blandt andet omkring besøgstallet, hvor der igen var pænt med mennesker på markedet.

- Så jeg tror, en del familier har talt om, hvad de skulle lave på fridagen og er kommet i tanke om, at der i år også er marked om mandagen, og så er de taget herop for at gøre en god handel med kræmmerne, inden markedet lukker. Måske skulle de have været afsted i går, hvor vi fik noget regn.

Hvor mange gæster markedet havde torsdag-mandag kan kun blive et kvalificeret bud bygget på erfaringer og biler på parkeringspladsen. Keld Nielsen har i år gået rundt på pladsen, og så har han års erfaring som frivillig på markedet.

- Min vurdering, er at vi er pænt over 200.000 besøgende.

Markedet kommer også ud med et overskud, så der bliver penge til foreningerne. Men de frivillige tjener ikke som ved mange andre arrangementer penge direkte til deres foreninger i form af leverede timer.

- Vi har et samvirke i Hjallerup, som mødes en gang om måneden året rundt og tager stilling til de ansøgningerne, foreninger leverer. Nogle gange udlodder vi store beløb - andre gange mindre beløb, det afhænger af ansøgningen, forklarer Keld Nielsen.

Normalt kommer der omkring 1,5 million kroner ud til foreninger fra samvirket.

Tema: Hjallerup Marked

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...