Overtal bliver afgørende

Piraternes skal forbedre powerplay inden syvende kamp

Martin Højbjerg forventer bedre powerplay fredag aften. Foto: jan Korsgaard/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Martin Højbjerg forventer bedre powerplay fredag aften. Foto: jan Korsgaard/Scanpix Scanpix Denmark

GENTOFTE:Aalborg Pirates skal ud i en sand gyser fredag, efter holdet tirsdag tabte den sjette kamp i kvartfinaleserien imod Gentofte med 1-0.

Igen var piraternes store problem at få pucken i nettet trods flere muligheder i powerplay - blandt andet havde holdet godt halvandet minut i fem imod tre i tredje periode.

- Vi skal simpelthen blive bedre til den del af spillet. Vi ved, at slutspillet afgøres i straffeboksen, og vi skal simpelthen være bedre til at score. Vi skal have flere pucke på mål, og så skal vi undgå deres blokader, når vi endelig får skudt, siger forward Martin Højbjerg.

Til gengæld har piraterne været stærke hjemme, og takket være sejren i grundspillet, så skal kamp syv altså spilles i Aalborg.

- Hjemmebanen har betydet meget, og det vil den også gøre fredag, siger Martin Højbjerg.

- Og så føler jeg bestemt, at vi er mere friske. Vi har spillet med fire kæder igennem hele serien, mens de er noget tyndere besat. Og mængden af kampe koblet med alle de tacklinger, man tager imod, og alle de slag man får, så føler jeg, at vi har et overtag på den fysiske front, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.