P-pladserne der blev væk

Apoteker kritiserer lukkethed om salg af torveplads

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:Apoteker Preben Smed Jeppesen måtte kigge en ekstra gang, da han forleden læste, at Frederikshavn Kommune vil sælge torvepladsen over for apoteket.

Det havde han intet hørt om forinden, og torvepladsen bliver flittigt brugt til parkering for kunder på apoteket og ikke mindst patienter i læge Tage Thusgaards klinik i apotekerbygningen. Der er ganske vist mulighed for kantstensparkering lige uden for apoteket i op til 30 minutter. Men det kan nogle gange knibe for lægens patienter at nå tilbage på en halv time.

Da en del af lægens patienter og apotekets kunder er gangbesværede, er parkeringsmulighed tæt på vigtig.

Så nu har apoteker Preben Smed Jeppesen skrevet et åbent brev til samtlige byrådsmedlemmer.

Han kritiserer, at beslutningen om at sælge er truffet af byrådet bag lukkede døre og opfordrer det til at anvise alternativ parkering.

Den omstridte torveplads ligger i tilknytning til den gamle købmandsgård i Vestergade/Søndergade. Købmandsgåden blev fornylig overtaget af købmand Rode Andreasen,og det er ham, der har henvendt sig til kommunen om at købe torvepladsen med henblik på at benytte en del af den til udeareal til de butikker, som indrettes i ejendommen. Resten bevares som torveplads med bænke, træer og buske.

Preben Jeppesen understreger, at hans kritik er adresseret til byrådet.

Han hilser Rode Andreasens planer med købmandsgården velkommen og ser frem til, at der kommer nye butikker i ejendommen og dermed flere kunder i kvarteret omkring apoteket.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.