På banen igen ved Stubhuset

Frem og tilbage imellem Støvring og Skørping

Anna Grethe Jensen
Bitt Juul Jensen fra Enhedslisten benyttede den frie talerstol i Støvring til en opfordring om at stemme nej 25. maj. Foto:Grete Dahl
Støvring 1. maj 2014 17:36 - Opdateret 2. maj 2014 09:26

STØVRING/TERNDRUP: Socialdemokraternes røde faner i Støvring har ligget på lager i 10 år, mens folk fra byen har taget til 1. maj fest i Kildeparken i Aalborg. Det var der en små 100 stykker, der ikke gjorde i år. For 1. maj møderne - i år med den lokale MF’er Bjarne Laustsen som hovedtaler - er genopstået.

I Terndrup, hvor 1. maj festerne blev genoptaget for fire år siden også med en beskeden begyndelse med 75 deltagere, var der i år proppet med mennesker - anslået omkring 300 - i Terndrup Centret.

Byrådsmedlem Bent Skovgaard Olsen fra Enhedslisten havde ikke sovet i tre nætter før sin debut på en 1.maj talerstol, og han spurtede med partifællen Christoffer Bo Stigaard ved rattet fra den ene talerstol til den næste - først i Terndrup og bagefter i Støvring, men blev lidt forsinket på grund af en brændende læs halm på Hobrovej I Støvring.

I Terndrup, hvor hovedtaler var EU parlamentarikeren Ole Christensen, var revydirektør for Stubhusrevyen, Conny Blicker, til sin allerførste 1. majfest. Hun var inviteret af byrådsmedlem, festarrangør og 3F formand Allan Busk, Den sociale Fællesliste.

Årsagen var, at revyens folk skulle beæres med årets LO pris som et skulderklap for at have præsteret en frivillig indsats til gavn og glæde i øjenhøjde med det arbejdende folk

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...