Støvring

På banen igen ved Stubhuset

Frem og tilbage imellem Støvring og Skørping

23
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Et brændende læs halm på Hobrovej i Støvring fik betydning for 1. maj festens afvikling.

STØVRING/TERNDRUP:Socialdemokraternes røde faner i Støvring har ligget på lager i 10 år, mens folk fra byen har taget til 1. maj fest i Kildeparken i Aalborg. Det var der en små 100 stykker, der ikke gjorde i år. For 1. maj møderne - i år med den lokale MF’er Bjarne Laustsen som hovedtaler - er genopstået.

I Terndrup, hvor 1. maj festerne blev genoptaget for fire år siden også med en beskeden begyndelse med 75 deltagere, var der i år proppet med mennesker - anslået omkring 300 - i Terndrup Centret.

Byrådsmedlem Bent Skovgaard Olsen fra Enhedslisten havde ikke sovet i tre nætter før sin debut på en 1.maj talerstol, og han spurtede med partifællen Christoffer Bo Stigaard ved rattet fra den ene talerstol til den næste - først i Terndrup og bagefter i Støvring, men blev lidt forsinket på grund af en brændende læs halm på Hobrovej I Støvring.

I Terndrup, hvor hovedtaler var EU parlamentarikeren Ole Christensen, var revydirektør for Stubhusrevyen, Conny Blicker, til sin allerførste 1. majfest. Hun var inviteret af byrådsmedlem, festarrangør og 3F formand Allan Busk, Den sociale Fællesliste.

Årsagen var, at revyens folk skulle beæres med årets LO pris som et skulderklap for at have præsteret en frivillig indsats til gavn og glæde i øjenhøjde med det arbejdende folk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst