På dette tidspunkt er kvinder flottest

Det føler de i hvert fald selv ifølge en ny undersøgelse

Arkivfoto

Arkivfoto

LONDON: Ud af alle ugens syv dage, er mandag vel nok den mest hadede. Derfor er det også overraskende, at 1000 adspurgte kvinder siger, at det er mandag morgen, de føler sig flottest i løbet af en hel uge. Det skriver Daily Mail.

Undersøgelsen er lavet af Londons førende laserklinik, og for at være helt præcis er det kl. 10.06 mandag formiddag, at kvinderne føler sig bedst tilpas med deres udseende.

Til gengæld er humøret og selvfølelsen helt i bund kl. 16.05 torsdag eftermiddag. Det beror ifølge undersøgelsen på, at man efter en fire dages arbejdsuge bliver mere sløset med sin fremtræden og derfor heller ikke føler sig så attraktiv som kvinde.

Klinikken lavede undersøgelsen, fordi de oplevede en stigende interesse for ansigtsbehandlinger om lørdagen. Men mens klinikken troede, at det skyldtes, at kvinderne ville gøre sig klar til en god aften i byen, viste det sig at være forberedelse til en ny arbejdsuge.

- Kvinder går op i at se godt ud i starten af deres arbejdsuge som aldrig før. At klæde sig for at imponere har aldrig været vigtigere, siger en talskvinde fra London Premier Laser Clinic.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.