Brønderslev

På jagt efter unge

Golfklubs mulighed for at ekspandere er at skaffe unge spillere

Udslagspladsen bliver nu overdækket, og det glæder formand Ove Pedersen. Foto: Kurt Bering

Udslagspladsen bliver nu overdækket, og det glæder formand Ove Pedersen. Foto: Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Brønderslev Golfklub vil nu forsøge at skaffe flere unge medlemmer. Det sagde formanden, Ove Pedersen, på generalforsamlingen.

- Beskeden fra eksperter i Dansk Golf Union er, at fremgang skal ske ved at skabe nogle gode vilkår for unge, der kan medvirke til, at vi bedre er i stand til at tage konkurrencen op med konkurrerende sportsgrene.

Ove Pedersen understreger, at ungdommen er klubbens fremtidige levebrød.

- Udover en ønsket tilgang af ungdom, er det vigtigt, at vi skaber en større interesse for golfsporten inden for lokalområdet for den enkelte klub. Denne interesse skabes bedst ved at gøre klubbens medlemmer til aktive medspillere.

Ove Pedersen kommer med en opfordring til medlemmerne:

- Tag en ven eller familiemedlem med en gratis tur og rundvisning på vores anlæg, fortæl om det sociale liv i klubben.

- Arbejdet med eliten kommer til udtryk ved den sportslige omtale. Der har været ydet store præstationer i de forskellige rækker. Vi håber, at klubben ved den ny træner, Morten Hedegaards hjælp vil gøre sig positivt bemærket.

Ove Pedersen sagde, at klubben har store forventninger til det fremtidige samarbejde med Morten Hedegaard, der er ny pro og skal drive shoppen.

Ove Pedersen oplyser at arbejdet med overdække udslagspladsen indledes i næste uge, hvor håndværkerne går i gang.

- For at kunne holde udgifterne inden for budgettet, er det nødvendigt, at vi får hjælp af vore medlemmer.

Ove Pedersen fortæller, at der i forbindelse med samtalerne med Morten Hedegaard og de øvrige ansøgere klart blev tilkendegivet, at de mener, at det er nødvendigt med en overdækning af udslagspladsen, hvis klubben skal leve op til ønsker om træning og undervisning.

Omkring budgettet fortæller, at det var nødvendigt med en større besparelsesrunde, hvor bestyrelsen var rundt i alle hjørner.

- Det har gjort meget ondt på mange leder og kanter, men bestyrelsen har mødt stor forståelse for nødvendigheden for at føre den forsigtige politik.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.