På krykker efter konkurs

Skade koster Sandra Kjær kontrakt med ligaklub

Sandra Kjær har på fem år oplevet konkurs i tre klubber - senest Aalborg DH. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Sandra Kjær har på fem år oplevet konkurs i tre klubber - senest Aalborg DH. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:Sandra Kjær er blevet ekstra ramt af Aalborg DH’s konkurs. Et træthedsbrud i foden bremser den 24-årige bagspillers muligheder for at fortsætte karrieren i en ny klub.

- Bruddet tager længere tid at hele end normalt, fordi jeg spillede sidste sæson færdig med skaden, så nu skal jeg holde mig i ro i tre til seks måneder og går i øjeblikket på krykker. Jeg har ellers fået spændende tilbud fra flere ligaklubber, men hverken jeg eller en klub kan være tjent med at indgå kontrakt, når jeg er sat ud af spillet så længe, sukker Sandra Kjær, der tidligere har oplevet økonomiske forlis med TST Hjørring og Horsens.

Et hårdt slag

- Tre konkurser på fem år tærer hårdt, når man elsker at spille håndbold. Det er lige slemt hver gang, men jeg vil kæmpe for at komme tilbage og håber at finde en god ligaklub, hvor jeg kan koncentrere mig om spillet og ikke skal frygte, om klubben eksisterer nogle få måneder frem.

Af Sandra Kjærs tidligere holdkammerater i ADH har Siri Seglem og Julie Aagaard fundet nye arbejdsgivere i henholdsvis HC Odense og Ringkøbing, og to andre ligaklubber er tæt på at sikre sig nyt blod fra den nedlagte ADH-lejr, idet SønderjyskE ifølge NORDJYSKE’s oplysninger bejler til både Mie Sørensen og Mie Sophie Sando, mens Skive angiveligt er i dialog med Mathilde K. Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod, at mure kan styrte sammen
Luk