Heste

På lejr med hesten

Ridelejr for voksne en succes - den fik kaldenavnet ”rødvinsridelejren”

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var masser af hygge på ridelejren.

DRONNINGLUND/ASAA:Succesen fra sidste år med en ridelejr blev gentaget hos Stald Alberg på Asaavej mellem Dronninglund og Asaa. Der er tale om en ridelejr for de voksne. 20 kvinder i alderen 20-55 år var samlet til ridning og hyggeligt samvær.

- Ideen til ridelejren opstod sidste år, da mange af de daglige ryttere på stedet savnede ridelejrene i ”gamle dage” og var lidt misundelige på de unge, som de seneste par år har haft ridelejr, udtaler Maria Alberg, som ejer Stald Alberg. Der blev derfor taget en beslutning om at lave en ridelejr for de lidt ældre ryttere på stedet.

- Det viste sig at blive en kæmpe succes. Rygtet om succesen havde bredt sig, så der i år var 20 deltagere, som næsten alle havde en hest med på Asaavej.

Lørdag stod på undervisning fra Maria Alberg i dressur samt en tur til klatretårnet hos Ulsted Klatreklub.

- Ikke alle havde klatret tidligere, så der blev virkelig prøvet grænser af.

- Lørdag aften stod på hygge omkring grillen i haven og rygtet fortæller, at ridelejren også har fået kaldenavnet ”rødvinsridelejren”.

- Deltagerne overnattede i medbragte telte eller campingvogne, mens hestene overnattede i stalden eller på marken.

Søndag morgen morgen klokken 8 var der igen liv i staldene, hvor formiddagen skulle bruges til en fælles tur ud i naturen sammen med hestene.

- Det er fantastisk, at vi kan samle så mange voksne ryttere til et par hyggelige dage med hesten. Det er vigtigt for vores sammenhold her på stedet, at vi kan skabe relationer mellem både forældrene til børnene og til de stævneaktive voksenryttere, siger Maria Alberg. Det har vist sig virkelig at være noget som mine ryttere efterspørger og enkelte har endda taget hesteveninder med, som havde hørt om hvor hyggeligt, det var sidste år. En enkelt er sågar kørt helt fra Birkelse med hesten for at komme på ridelejr.

Stald Alberg planlægger at holde voksen-ridelejr igen næste år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst