- På med hjelmene, drenge!

Thisted Brewers har kurs mod slutspillet for nimands hold

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:På boldbanerne bag Østre Skole i Thisted holder den amerikanske fodboldklub Thisted Brewers til. Her træner man hårdt tirsdage og torsdage på at blive klar til turneringsstart.

På søndag går det nemlig igen løs, når den første af tre resterende kampe i turneringen for 9-mands hold skal spilles på udebane mod Holstebro Dragons. Thisted Brewers indtager i øjeblikket tredjepladsen i danmarksserien vest, og ligger dermed til at komme i slutspillet, hvor hold fra østrækken venter. Den placering har man tænkt sig at holde fast i.

- Det er vores mål at vinde det hele. Vi føler selv, at vi har en god chance, siger spillende head coach, 21-årige Troels Kjeldsen.

I foråret kom man ellers skidt fra start, da man tabte to ud af de tre første kampe.

- Vi startede skidt. Vi var ikke helt klar, da sæsonen startede. Vi manglede helt klart noget rutine, siger Troels Kjeldsen.

Klubben har siden vundet fire kampe i træk, og det unge mandskab har opbygget en stor tro på sig selv. Thisted Brewers nedlagde op til forårssæsonen klubbens U19-hold, så man har fået mange unge spillere ind på seniorholdet.

Selvom Thisted Brewers har et ungt hold, har man op til denne sæson haft tilgang af flere rutinerede kræfter.

- Vi har fået en bedre struktur, bedre trænere og bedre spillere i år. Så vi er simpelthen et bedre hold, siger Troels Kjeldsen, der selv kom til klubben før sæsonen, efter at have spillet i AaB 89ers i Aalborg.

En anden af de nye spillere i denne sæson er 20-årige Nick Kristensen, der kom tilbage til Thisted Brewers efter en sæson i den bedste danske række, National Ligaen, ligeledes med AaB 89ers. Han er trods sin unge alder en af de mere rutinerede i truppen med seks års erfaring.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.