På ski på golfbanen

Hobro Golfklub inviterer alle til at stå på ski på banen - men kun i skisporet

Så er der åbnet for skiløb i golfklubben. Privatfoto

Så er der åbnet for skiløb i golfklubben. Privatfoto

HOBRO:Det har gennem flere år været et fælles ønske at etablere et samarbejde mellem Hobro Golfklub og den lokale skiklub, idet de smukke arealer på Torndalsvej er ideelle som skiterræn, fortæller Steen Claudi Andersen, kommerciel direktør hos Hobro Golf.

- Og da golfspillerne jo ikke overrender banerne, når sneen har lagt sit fine hvide tæppe over området, så har det været nærliggende at skisportsfolket kunne nyde de smukke arealer til deres sport, siger han.

Hobro Golfklubs chefgreenkeeper Jan Lange har derfor i år besluttet, at han så vidt som overhovedet muligt trækker et skispor til langrend.

- Så hermed en åben invitation til alle Hobros indbyggere om at komme ud til lidt frisk luft og en naturoplevelse og en kop varm kakao eller kaffe i klubhuset bagefter, lyder det fra Steen Claudi Andersen.

Chefgreenkeeper Jan Lange henstiller dog til, at man udelukkende benytter skisporet og ikke opsøger ”alternative off-piste ruter”, idet der på området er megen nyplantning og områder, som kan tage skade, hvis man på ski overkører de nyplantede steder og golfrelaterede områder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.