På tandem til Paris

Til fordel for kræftramte børn og deres familier.

Søren Grotum er 64 år og næsten blind.Privatfoto

Søren Grotum er 64 år og næsten blind.Privatfoto

HOBRO:Kunderne hos Louis Nielsen i Hobro kan i den kommende tid støtte en god sag, samtidig med at de køber briller. Louis Nielsen sponsorerer en tandemcykel til den næsten blinde Søren Grotum, Birkerød, der i juli cykler til Paris som en del af Team Rynkeby. I forlængelse af den aftale samler Hobro-butikken ind til Børnecancerfonden.

- Formålet med Søren Grotums og resten af Team Rynkebys cykeltur til Paris er, at samle samle penge ind til kræftramte børn og deres familier, forklarer chefoptiker Mia Kjær Albertsen. Jeg kan dårligt forestille mig noget bedre formål at samle penge ind til.

- Vi har derfor stillet en indsamlingsbøtte op i butikken. Alle, der har lyst til at støtte det gode formål, kan bare komme ind og putte penge i bøtten uden at købe hverken briller eller kontaktlinser. Alle donationer går ubeskåret til Børnecancerfonden, tilføjer hun.

Søren Grotum er 64 år og har på grund af en medfødt øjensygdom kun cirka fem procent af sit syn i behold. Med til Paris har han makkeren Kim Dal på tandemen, og cykelparret har de seneste uger været godt i gang med at træne til det lange, seje træk mod Eiffeltårnet, hvor Team Rynkeby ankommer fredag 19. juli efter syv dage i sadlerne.

Team Rynkeby har siden 2002 cyklet til Paris i den gode sags tjeneste. I år deltager 21 hold med i alt 1.000 ryttere. Søren Grotum og Kim Dal er de første nogensinde fra Team Rynkeby til at indtage Paris på en tandem.

- Her i Hobro-butikken kan vi garanteret ikke lade være med at lægge noget ekstra i bøtten, og vi håber, at rigtig mange andre også vil bakke op om Søren Grotums projekt, slutter Mia Kjær Albertsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.