Paddy: Jeg synes ikke, der var straffe

AaB tabte til SønderjyskE efter en straffesparksscoring i overtiden

Patrick Kristensen (th.) og de øvrige AaB-spillere var ikke helt tilfredse med kampens dommer. Foto: Michael Koch

Patrick Kristensen (th.) og de øvrige AaB-spillere var ikke helt tilfredse med kampens dommer. Foto: Michael Koch

AALBORG:AaB løb søndag eftermiddag ind i det fjerde nederlag i fem superligakampe, da aalborgenserne tabte 0-1 til SønderjyskE på NORDJYSKE Arena.

Det lignede ellers en nordjysk sejr, da AaB blev tildelt et straffespark i kampens 81. minut, men Marco Meilinger misbrugte den store mulighed, og så var det i stedet gæsterne, der kunne løbe med alle pointene, da Simon Kroon scorede på et straffespark i det 91. minut.

Forseelsen blev angiveligt begået af Patrick Kristensen, men AaB-backen var ikke helt enig i, at han havde begået en strafbar handling, da Mikael Uhre væltede i feltet.

- Jeg synes ikke, der var straffe. Jeg søger ikke kontakten, og han hopper nærmest inden, at bolden bliver prikket forbi mig. Det er et skøn, og dommeren synes, der var straffe. Det er pisseærgerligt, men vi kan ikke gøre noget ved det nu, siger Patrick Kristensen.

Mads-Kristoffer Kristoffersen var ikke en populær mand på NORDJYSKE Arena, hvor dommeren som minimum overså et straffespark til værterne, da Edison Flores i første halvleg blev sparket ned i SønderjyskE-feltet.

I anden halvleg kunne han også have fløjtet, da Marcel Rømer brugte armen til at stoppe et indlæg fra Christian Bassogog.

- Der er i hvert fald nogle kendelser, som ikke går vores vej. Den mod Eddy (Edison Flores, red.) i første halvleg kan diskuteres, men jeg synes selvfølgelig, den er der. Der er også en situation med hands i anden halvleg, men vi får jo trods alt ét straffe, og når vi ikke scorer på det, så kan det vel næste være lige meget, siger Patrick Kristensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.