Paddy K: Viser at vi er et godt hold

Patrick Kristensen glædede sig over genrejsningen mod Viborg FF

Det var en stor forløsning for hele AaB-holdet at komme tilbage på sejrssporet. Foto: Nicolas Cho Meier

Det var en stor forløsning for hele AaB-holdet at komme tilbage på sejrssporet. Foto: Nicolas Cho Meier

AALBORG:Efter den sløje præstation mod Lyngby skulle AaB’erne genrejse sig, og det gjorde de torsdag aften med en 1-0-sejr over Viborg FF.

- Efter to nederlag så er det dejligt at få tre point igen. Hvad der gik galt mod Lyngby, har vi haft svært ved at konkludere på, men vi blev enige om, at vi ikke kunne spille så dårligt en kamp igen. Så vi havde noget, vi skulle ud at revanchere, og på hjemmebane skulle vi vise, at det var en enlig svale, og det synes jeg vi formår i dag, siger Patrick Kristensen efter kampen.

AaB’s defensiv var udsat for en del kritik efter Lyngby-nederlaget, men Patrick Kristensen og co. rejste sig, og backen tager flere ting med til næste kamp mod Silkeborg på mandag.

- Vi går ind og leverer en god præstation men har tabt to kampe op til den her og er måske lidt ramt på selvtilliden, men vi går ind og viser, at vi er et godt hold, når det kører for os, og det skal vi tage med. Det er en arbejdssejr i dag. Det kan godt være, at vi spiller godt i perioder, men jeg synes først og fremmest, at vi arbejder os til sejren i dag.

Med sejren indtager AaB i øjeblikket 4. pladsen i Superligaen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.