Pandekage på flaske

Hedegaard Foods i Hadsund forventer nye arbejdspladser med nyt produkt

I første omgang er der udviklet tre forskellige shake-and-bake-produkter i todelte emballager.

I første omgang er der udviklet tre forskellige shake-and-bake-produkter i todelte emballager.

HADSUND:Den generelle vækst har i løbet af i år øget antallet af medarbejdere hos Hedegaard Foods i Hadsund fra 85 til 100 - og i løbet af et par år venter administrerende direktør Ivan Noes Jørgensen at ansætte yderligere 10-12 mand alene på grund af et nyt produkt, man netop er gået i gang med at lancere.

Det er nemlig lykkedes virksomheden at knække koden for at kombinere æg, olie og mælk og både opnå en tilfredsstillende konsistens og bevaring af råvarernes smag.
Arbejdet har krævet flere års udvikling, men nu er man klar med tre såkaldte shake-and-bake-produkter.
- Vi er - så vidt vi ved - de første, der præsenterer et frisk to-delt æggeprodukt med en flydende æggemasse og ingredienser i bunden af en nyudviklet emballage og en melblanding i toppen, forklarer Ivan Noes Jørgensen.
Hjemme hos forbrugeren blandes melblandingen og den flydende masse i flasken, rystes og hældes ud på en pande, og efter kort tid kan man servere friske dessertpandekager, fuldkornspandekager eller scrambled eggs med bacon. Og jo, baconen er også med i flasken.
Ivan Noes Jørgensen forudser, at de nye produkter vil medføre en forøgelse af omsætningen med godt 100 millioner kroner.
Til sammenligning omsatte Hedegaard Foods i 2011 for 848 millioner kroner og fik et overskud før skat og minoritetsinteresser på 27,4 millioner kroner.
Firmaet håndterer hvert år cirka én milliard æg.
I første omgang kan de nye produkter købes hos Føtex og Bilka, og det er planen at lancere dem bredt i løbet af resten af året både herhjemme og i Sverige. Med tiden er det meningen også at forsøge på det tyske marked.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden