Pandrup-formand hædret ved julestævne

Kim Aarestrup fik overrakt JABU’s guldnål

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var som sædvanlig masser af god underholdning til de cirka 800 tilskuere ved julestævnet i Aabybrohallen. Foto: Kim Dahl Hansen

AABYBRO: Han har været med i Pandrup Bokseklub siden den blev startet, og han har siddet som formand i mere end 25 år. Fredag aften blev han så hædret for lang og tro tjeneste i dansk boksning, da han fik overrakt Jysk Amatør Bokse Unions guldnål. Og formanden for Pandrup Bokseklub, Kim Aarestrup, har fortjent den hæder, sagde formand for JABU Jens Peter Zacho under det traditionsrige julestævne i Aabybrohallen.

- Pandrup Bokseklub er en fremragende bokseklub. Den har haft mange gode ledere, og når der afholdes arrangementer heroppe, så er det altid med stor succes. I foråret fik vi en ansøgning om en guldnål til Kim Aarestrup, og vi var slet, slet ikke i tvivl om, at vi skulle sige ja. Du har været en god formand i mere end 25 år, og du fortjener mere end nogen at blive hyldet for lang og tro tjeneste. Der uddeles kun to af disse om året, så du kan være stolt, sagde Jens Peter Zacho.

Selve stævnet var ramt af afbud fra Pandrups VM-bokser Jim Andreasen, og i stedet tilfaldt det Kasper Bertelsen at bokse hovedkampen. Supersværvægteren var oppe imod tjekkiske Lukas Skirca. Tjekken kom brasende frem i de første 10 sekunder, men derfra satte Kasper Bertelsen sig totalt på begivenhederne. Især det gode arbejde virkede godt mod den ikke helt veltrimmede tjekke, der måtte i gulvet allerede i første omgang. Og også blev stoppet - ganske som sidste år i første omgang, hvor de to boksere også mødte hinanden.

Det helt store gennembrud i den seneste sæson tilfaldt Frederik Jensen, der gik til tops ved både JM, DM og NM i 2013. Han havde dog fået en ganske vanskelig modstander i den 17-årige Lukas Dekys fra Tjekkiet, der viste sig som en ganske god kontrabokser og gjorde livet svært for stortalentet i første omgang.

Og det kom aldrig rigtigt til at køre for Frederik Jensen, der blev ramt flere gange i de sidste to omgange også og aldrig fik den kontrol over kampen, som han gerne ville have. Og derfor endte det med et ekstremt overraskende - men også fortjent - nederlag til den nordiske mester.

Weltervægteren Jan Linderoth hentede til gengæld en flot sejr i sin kamp mod tjekken Tobias Lessy. Den lange bokser styrede flot kampen fra distancen og traf klart mest igennem de tre omgange.

Shaun Smith var den første bokser, der for alvor fik publikum op af stolene i Aabybrohallen, da han i stævnets sjette kamp viste sin tjekkiske modstander, hvordan man bpokser ovenpå julemaden.

Den talentfulde 17-årige bokser var fra start Filip Papezik overlegen, og allerede i første omgang måtte kamplederen tælle to gange over tjekken, der simpelthen hverken teknisk eller tempomæssigt var i stand til at følge med.

Og midtvejs i anden omgang havde kamplederen fået nok, og Shaum Smith var helt fortjent i stand til at stoppe sin modstander til en rigtig flot sejr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.