Parcelhus brændte: Forstærkninger tilkaldt

En brand, der begyndte i et skur, bredte sig til tagkonstruktionen på huset

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREJLEV:Tagkonstruktionen på et parcelhus i Frejlev udbrændte totalt onsdag morgen ved en brand, der startede kort før klokken seks.

- Beboeren vågner tidligt i morges ved, at der er nogle mærkelige lyde fra et skur ude på terrassen og konstaterer så, at det brænder derude. Da vi ankommer, er skuret og overtændt og branden har bredt sig til tagrummet, der også er overtændt, siger indsatsleder Jacob Schmidt fra Nordjyllands Beredskab i Aalborg.

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

Hele tagkonstruktionen blev ødelagt ved branden, men den bredte sig ikke nedad i huset. Måske fordi taget var meget kraftigt isoleret, siger Jacob Schmidt.

- Isoleringen kan have stoppet flammerne, men den har til gengæld også suget en masse vand, så loftet buger noget nedad i øjeblikket, siger indsatslederen.

Så mens flammerne altså ikke bredte sig længere end til tagkonstruktionen, fik resten af huset det, Jacob Schmidt kalder "massiv vandskade".

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

- I øjeblikket foregår der værdiredning i huset, og så er der lige kommet en redningskran fra Thisted, som skal tage det sidste ned, så vi kan få sikret arbejdsforholdene og slukket helt af derinde.

- Der er ingen tilskadekomne, beboeren handlede helt rigtigt ved at få resten af familien ud i sikkerhed og så tilkalde os, siger Jacob Schmidt.

Brandårsagen er endnu ukendt.

- Den skal nu undersøges, siger vagtchef Jesper Sørensen fra Nordjyllands Politi.

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.