Penge til renovering

Boliger i Hanstholm og Vestervig får et tiltrængt løft

Thisted Boligs renovering af Bygmarken i Hanstholm får tilskud fra den netop indgåede boligaftale i Folketinget, som alt i alt kanaliserer fire mia. kr. over i Landsbyggefondens konto for renovering af almene boliger.  Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Thisted Boligs renovering af Bygmarken i Hanstholm får tilskud fra den netop indgåede boligaftale i Folketinget, som alt i alt kanaliserer fire mia. kr. over i Landsbyggefondens konto for renovering af almene boliger. Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

THY HANNÆS: Landsbyggefonden bliver i 2013 polstret med intet mindre en fire mia. kr. på sin konto for renovering af almene boliger i Danmark.

Det blev en realitet onsdag, hvor regeringen sammen med et flertal af Folketingets partier blev enige om at øge renoveringsrammen i Landsbyggefonden med fire mia. kr.

Den øgede kapitalindsprøjtning giver mulighed for på landsplan at renovere 11.000 almennyttige boliger.

Folketingsmedlem Simon Kollerup (S) siger i en kommentar til boligaftalen, at den helt konkret får betydning for Vestervig Boligselskab og Thisted Bolig.

- Thisted Bolig har afdeling 45 i Hanstholm, som omfatter Bygmarken og Birkevænget, og sammen med Vestervig Boligselskabs afdeling 4 får de to boligselskaber stillet 21 mio. kr. til rådighed til renovering af boliger i disse to afdelinger, som en direkte konsekvens af boligaftalen, siger Simon Kollerup.

Boligaftalen vil være en kærkommen håndsrækning til byggefagene, og Simon Kollerup fremhæver, at aftalen vil skabe arbejde til lokale håndværkere.

- Aftalen betyder, at Vestervig og Hanstholm får et tiltrængt løft, så jeg er glad på vegne af de folk, som bor i de almene boliger, som nu får et løft, siger Simon Kollerup valgt for Socialdemokratiet i Thy og på Mors.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Dømt for at "tage pengene og løbe" - men striden er langt fra slut
Luk