Pengeautomat spytter euro ud

Nu kan man hæve valuta til ferien direkte i Nordeas automat i Prinsensgade

Nordeas områdedirektør Torben Simonsen har puttet euro i pengeautomaten, man nu kan hæve euro, når banken har lukket. 	Foto: Michael Koch

Nordeas områdedirektør Torben Simonsen har puttet euro i pengeautomaten, man nu kan hæve euro, når banken har lukket. Foto: Michael Koch

AALBORG:Nordeas kunder er ikke længere afhængige af bankens åbningstider, når de skal hæve kontanter til ferien. Nu er det nemlig muligt at hæve kontante euro i bankens pengeautomat i Prinsensgade i Aalborg.

- Vi ved, at mange kunder føler en form for tryghed, når de har mulighed for at have kontante euro med på rejsen. Nu kan de hæve valuta til rejsen hele døgnet rundt, og det giver kunderne en god oplevelse, siger områdedirektør i Nordea Torben Simonsen.

For nylig flyttede Nordea ind i de nye lokaler i Prinsensgade, efter banken har haft haft til huse i Algade i 50 år. Men det er stadig muligt at hæve penge i Algade, hvor banken har en pengeautomat. Men her er det dog ikke muligt at hæve euro.

- Den automat er så populær, at vi ikke vil mindske kapaciteten ved at bruge en af skufferne på euro, forklarer Torben Simonsen.

Netop kapaciteten er årsag til, at der indtil videre ikke er mulighed for at hæve anden valuta end danske kroner og euro i automaten. Men områdedirektøren vil ikke afvise, at det kan komme på sigt, hvis man udvikler et nyt system med flere skuffer.

For kunder i Nordea er det muligt at hæve kontante euro for det, der svarer til 15.000 kroner i pengeautomaten.

Hvis man er kunde i en anden bank, kan man hæve det der svarer til 2000 kroner, og man skal betale et gebyr på 45 kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.