Perfektionist fejrer jubilæum

Ingelise Nørgaard Andersen har været ansat ved Jammerbugt Kommune i 40 år

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KAAS:- Kom da lige her, bette Stinne, siger 62-årige Ingelise Nørgaard Andersen og giver Stinne Jensen, der er beboer på Kaas Plejecenter et ordentligt bjørneknus.

Hun er ellers lige ved at fortælle om sine 40 år som ansat ved Jammerbugt Kommune, hvor hun blev ansat ved hjemmeplejen i det tidligere Pandrup Kommune i 1975 og havde sin rute i den nordlige del af kommunen. I 1993 blev hun ansat som nattevagt ved Hune Plejecenter, og i 2000 kom hun til Kaas Plejecenter, hvor hun har været siden.

Men det fornemmes, at beboernes ve og vel altså er vigtigere end at sidde der og snakke om sig selv.

Heldigvis kan gruppeleder, Marianne Sønderby sætte ord på.

- Hun er lidt af en perfektionist, og man kan være helt sikker på, at alt er i den skønneste orden, når hun er færdig med sin vagt, for ellers kan hun simpelthen ikke sove, når hun kommer hjem, siger hun drillende og fortsætter.

- Men hun er også en helt utrolig omsorgsfuld nattevagt, der sørger for, at dem, der ikke kan sove får noget at spise eller en go snak, så de kan falde til ro.

- Jamen, jeg er perfektionist, og jeg har også fundet noget, der ikke var helt i orden, da jeg kom her før, driller Ingelise tilbage.

Interessen for de ældre medborgere har været der helt fra barnsben. Flere ældre ægtepar omkring barndomshjemmet fik besøg af Ingelise fra hun var helt lille.

- Jeg har altid godt kunne lide ældre mennesker, og jeg kunne allerede dengang godt lide at købe ind og sørge for, at de havde det godt, siger hun.

En beboer, der har været ude at cykle med en medarbejder kommer ind.

- Uhhhh, sådan nogle dejlige kolde kinder du har, Tulle, siger Ingelise Nørgaard kærligt.

Hun trommer lidt med fingrene i bordet.

- Jeg har egentlig ikke en masse ord for det. Det er bare sådan, at det herinde brænder for det med de ældre, siger hun og peger på sit hjerte.

Jubilæet blev fejret fredag, hvor Ingelise Nørgaard Andersen også fik overrakt Dronningens Fortjenstmedalje af Borgmester Mogens Gade (V).

Ingelise Nørgaard Andersen går på efterløn 1. oktober.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.