Voerså

Person gik fra skole: Stor eftersøgning

Politi, beredskab og helikopter deltog i et par timers eftersøgning ved Voersaa

Arkivfoto

Arkivfoto

VOERSAA:Et par vaders fundet i Voersaa å og en person, der var gået fra Voersaa skole uden at give besked til nogen fik mandag over middag den helt store eftersøgning i gang i Voersaa og omegn.

Både Nordjyllands Politi, Nordjyllands Beredskab og en redningshelikopter fra Værnsfælles Kommando var indsat i eftersøgningen.

Ved 15.30-tiden blev eftersøgningen afblæst, da det blev meddelt at den bortgåede elev fra Voersaa Skole var fundet igen.

Indsatsleder Ib Poulsen fra Nordjyllands Beredskab bekræfter, at det var en kombination af den bortgåede person fra skolen og en observation ved Voersaa Å, der førte til eftersøgningen.

- En anmelder havde set enten noget regntøj eller nogle vaders flyde i Voersaa Å, og da der samtidig savnedes en person, så blev eftersøgningen iværksat. Vi havde blandt andet vores lille båd i åen for at lede, mens redningshelikopter og redningsbåd fra Søværnet også deltog i eftersøgningen ude over havet, fortæller indsatslederen.

Hos Nordjyllands Politi går meldingen kun på observationerne fra Voersaa Å.

- Jeg kan ikke nikke genkendende til oplysningerne om den savnede person, men jeg kan bekræfte, at eftersøgningen med både politi, beredskab og helikopter stod på i godt og vel et par timer, men den er nu afblæst, konstaterer vagtchef Per Vagn Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.