Peter Laigaard: Absurd teater

- Svært at tage alvorlig med alle de fiktive tal, der flyver gennem luften, siger Liberal Alliance

Peter Laigaard (LA): Fiktive million-beløb flyver i luften. <i>Carl Th. Poulsen</i>

Peter Laigaard (LA): Fiktive million-beløb flyver i luften. Carl Th. Poulsen

FREDERIKSHAVN:Peter Laigaard (LA) forlod hurtigt forhandlingerne søndag morgen, da han blev klar over, at Lars Møller (V) havde indregnet en skattestigning fra 2014 og i årene fremover.

- Det er absurd og endnu et eksempel på "funny money", som har præget hele processen i år. Tocifrede millionbeløb, der dukker op over natten, og forudsætningerne, der pludselig skifter med ændret befolkningsprognose og et arbejdsmarkedsudvalg, der finder 35 mio. kr. Det er efterhånden svært at tage alvorligt, siger Liberal Alliances mand i byrådet.

- Ren SF-politik

Han kan ikke få øje på det mindste borgerlige, liberale fingeraftryk i budgetforliget. Til gengæld har Paul Rode og SF da fået maksimal indflydelse, siger Peter Laigaard.

Syvstenhallen og Elling Skole

Han tør godt selv sætte fingeren på nogle af de tabubelagte områder, og foreslår lukning af Syvstenhallen og Elling Skole.

Og måske har LA alligevel fået indirekte indflydelse. I hvert fald udskydes byggeriet af nye daginstitutioner i Strandby og Sæby, som Liberal Alliance havde foreslået.

S: Fugle på taget

Socialdemokraterne glæder sig til at høre, hvad der ligger i ordene "et udviklingsorienteret budget".

- Vi synes, det ser meget tyndt og svagt ud, det som den utraditionelle forligskreds kunne blive enige om. Der sidder rigtig mange fugle på taget, siger gruppeformand Birgit Hansen (S).
Socialdemokraterne og Liberal Alliance har begge afleveret deres ændringsforslag til Budget 2013.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.