Pharrells megahit bliver til børnebog

Pharrell Williams' kæmpehit "Happy" bliver nu til en billedbog, hvor børn verden over vil fejre, hvad det vil sige at være glad.

Producer og hitmageren Pharrell Williams har virkelig noget at være ekstra "happy" over disse dage.

Den 41-årige musiker har netop underskrevet en aftale med Putnam Books' børnebogsafdeling om at lave fire billedbøger. Det annoncerede forlaget tirsdag, skriver blandt andet ABC News.

Første bog skal tage afsæt i Williams' superhit "Happy," hvor siderne vil rumme billeder af børn fra hele verden, der "fejrer, hvad det vil sige at være glad," skriver forlaget. Bogen skal ifølge planen udkomme 22. september i 250.000 eksemplarer til at starte med.

Pharrell Williams har 10 Grammyer stående derhjemme, hvoraf han har modtaget to af de gyldne grammofonplaner for netop "Happy." Nummeret var i øvrigt nomineret til en Oscar-statuette for bedste sang ved uddelingen i 2014.

Pharrell Williams er annonceret som optrædende på årets Roskilde Festival og gør folk "happy" med sine øvrige kæmpehits. Williams' er blandt hovednavnene på festivalen, som foregår fra 27. juni til 4. juli.

Se musikvideoen til "Happy" her: https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.