- Piger er ærlige om sex-overgreb

Anklager i misbrugssag fra Aalborg Øst er sikker på, at pigerne taler sandt. Opdateret kl. 11.15

Tre piger har afgivet meget troværdige forklaringer i sagen om sex-misbrug fra Aalborg Øst. Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Tre piger har afgivet meget troværdige forklaringer i sagen om sex-misbrug fra Aalborg Øst. Arkivfoto Foto: Torben Hansen

AALBORG:Det er en sag med to versioner, der står meget stejlt over for hinanden.

Men de tre piger har afgivet meget troværdige forklaringer, som støttes af andre punkter i sagen.
Pigerne har hver især forklaret meget detaljeret og troværdigt om, hvad der er overgået dem.
Deres forklaringer støttes af andre i sagen og af tekniske beviser.
Sådan beskrev anklager Lasse Svensson i sin procedure retssagen mod det ægtepar fra Aalborg Øst, som er tiltalt for grove overgreb og voldtægt af tre piger i alderen 13 og 14 år samt for krænkelse af deres den gang 12-årige datters blufærdighed.
Retssagen fortsatte tirsdag i byretten i Aalborg med også de to forsvarers procedure.

Nægter anklager

Den 33-årige mand og hans 34-årige hustru nægter anklagerne. Dog erkender den 34-årige kvinde et enkelt sexovergreb, som hendes mand har filmet.

Anklageren indledte med at fortælle, at pigerne har måttet afgive meget lange og følelsesladede forklaringer om ting, de ikke har haft det godt at skulle fortælle om. Ting som har været meget intimt og pinligt for pigerne, som også har forsøgt at fortrænge det.
- Der bør ikke være tvivl om de tiltaltes skyld, sagde Lasse Svensson.

Fester i hjemmet

Ægteparrets datter har vidnet, at hun og veninden A har spillet gudespillet i parrets hjem. Det har flere af festdeltagerne også set.

- De har fortalt, at der blev drukket tæt, røget hash og ofte spillet gudespil, hvor man skulle tage tøjet af eller tage på hinanden. Et vidne har flere gange set datteren og hendes veninde spille gudespillet, sagde Lasse Svensson.
Han henviste også til fotos fra nattens fester med meget fulde mennesker, dildoer og reb samt unge piger kun iført undertøj.
Pigen A var 13 år og har forklaret, at hun har været med til at spille gudespillet.
Når man spiller gudespillet, så skal man gøre det, der bliver sagt. Og hvis man skal smide tøjet, så gør man det, har pigen vidnet.
A havde også smidt tøjet, da den 33-årige mand havde beordret det.

Beordrede pige til sex

Pigen var fuld og påvirket efter at havde drukket og røget hash, da den 33-årige mand med vold tvang sig til sex med hende, mens hans den gang gravide kone så til.

A syntes, det var pinligt, men efter lidt tid besøgte hun datteren igen, fordi hun ikke ville miste hende som sin veninde, og hun troede ikke, at der ville ske nye overgreb.
Derfor kom hun igen i parrets hjem, hvor den 33-årige mand igen tvang sig til sex, mens konen var til stede. Den 34-årige kvinde beordrede også pigen til at deltage i sex med hende.
- A har aldrig givet parret lov, eller sagt noget, som giver parret lov til at have sex med hende. De kan ikke være i tvivl om, at A ikke ville være med, fordi hun hele tiden har prøvet at gøre modstand, sagde anklageren.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden