Pirates fortsætter i canadisk spor: Ny center til klubben

Mike McNamee er ny mand i piratuniformen

Søren Olsson
Ronny Larsen glæder sig over piraternes nye canadier. Arkivfoto: Lars Pauli
Aalborg Pirates 31. maj 2018 13:15

ISHOCKEY: Aalborg Pirates har sikret sig den canadiske center Mike McNamee for den kommende sæson.

Den 25-årige canadier har senest optrådt i den næstbedste tyske række, DEL2, hvor han lavede 49 point i 44 kampe for EC Bad Nauheim.

Han har tidligere spillet sammen med flere af holdets andre canadiske spillere fra sidste sæson, da han var en del af det canadiske landshold ved Universiade i sæsonen 2016/17, hvor de vandt bronzemedaljer. En turnering, hvor McNamee blev canadisk topscorer med 11 point, hvilket var fordelt på tre mål og otte assists.

- Han spillede sammen med Martin Lefebvre i Quebec Remparts tilbage i 2011/12. Han er en lederfigur både på og uden for isen. Han vil uden tvivl passe godt ind på holdet i denne sæson med den store disciplin, som han behersker i sit spil. Han er ikke den fysiske type, men han har et godt blik for spillet og er fantastisk på powerplay, udtaler sportschef Ronny Larsen.

- Vi er glade for, at Mike har skrevet under med os for den kommende sæson. Han er en sulten spiller, der er kommet til Europa. Han har spillet i stærke ligaer og han kommer til at lære vores unge spillere en masse. Han er en spiller meget i stil med de canadiske spillere, som vi havde omkring holdet sidste sæson, udtaler sportschef Ronny Larsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...