Pirates hentede vital sejr

Gentofte besejret med 2-1 på udebane

Niklas Svensson åbnede scoringen, da Pirates vandt den anden udekamp på stribe. Arkivfoto: Martin Damgård

Niklas Svensson åbnede scoringen, da Pirates vandt den anden udekamp på stribe. Arkivfoto: Martin Damgård

GENTOFTE:Der er måske noget, der tyder på, at Aalborg Pirates er ved at komme i gang i den danske turnering, Metal Ligaen. Tirsdag aften hentede holdet den anden sejr på stribe og den fjerde i de sidste seks kampe, da Gentofte Stars blev besejret med 2-1 på udebane.

Niklas Svensson bragte piraterne på ret kurs med sit føringsmål i første periode, og selvom hjemmeholdet fik udlignet midtvejs i anden periode, så slog Jeppe Jul Korsgaard lynsnart til igen for Pirates, og den føring formåede holdet at holde kampen ud, selvom der for alvor kom pres på i det sidste minut, hvor Robin Karlsson sad i straffeboksen og hjemmeholdet samtidig erstattede keeperen med en markspiller, så de kunne spille seks mand imod fire på isen.

Men Pirates formåede altså at holde stand, og sejren var ekstra vital, da Gentofte er det hold, der ligger på den ottendeplads, der giver adgang til slutspillet.

Med de to seneste sejre har Pirates formået at mindske afstanden op til slutspilspladserne til otte point, og derfor er der begyndt at komme et spinkelt håb om, at det kan lade sig gøre.

Piraterne er dog fortsat sidst i tabellen, da Herlev samtidig besejrede Frederikshavn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.