Pirates i vanvittigt comeback

Lignede knockout - men piraterne vandt skæbnekamp

Aalborg Pirates mangler nu blot et point for at være i slutspillet. Arkivfoto: Laura Guldhammer <i>Foto: Laura Guldhammer</i>

Aalborg Pirates mangler nu blot et point for at være i slutspillet. Arkivfoto: Laura Guldhammer Foto: Laura Guldhammer

GENTOFTE:Aalborg Pirates så ud til, at få tildelt et KO-slag i kampen om at sikre sig en plads i slutspillet, da de tirsdag spillede skæbnekampen på udebane mod Gentofte, men på et vanvittigt comeback i tredje periode sikrede Piraterne, at det stadig ser særdeles fornuftigt ud med henblik på at nå blandt de otte hold i slutspillet.

Christopher Frederiksen udlignede til 3-3 med syv sekunder igen af den ordinære kamp, mens begge hold havde en mand i straffeboksen, og dermed måtte kampen ud i overtid. Her faldt der ingen scoringer, og så måtte kampen ud i straffeslag. Her scorede både Nicolai Meyer og Olle Liss og sikrede piraterne de to point.

Aalborg Pirates er nu fem point foran Gentofte og et point i den sidste kamp mod Herning er nok til at sikre adgang til slutspillet - lykkes det ikke skal Gentofte vinde begge sine.

Grundspillet slutter mandag aften, hvor Aalborg Pirates spiller hjemme imod Herning Blue Fox. Dem møder Gentofte fredag på udebane, mens de i sidste spillerunde får besøg af Frederikshavn.

Aalborg kom bagud tidligt i kampen mod Gentofte, da Artem Iossafov udnyttede gode pasninger i Aalborg-zonen, men midtvejs i perioden slog Aalborg igen, da den nytilkomne lette Romans Semjonovs igen viste sin målfarlighed og udlignede.

Men Artem Iossafov gjorde det til 2-1 kort før første periodes afslutning, og i tredje periode blev det også 3-1 til hjemmeholdet på mål af Niklas Hansen.

I tredje periode lagde piraterne for alvor pres på og fik udbytte af anstrengelserne på et mål i powerplay af Lars Lundin. Kort efter ramte holdet også stolpen, inden Christopher Frederiksens udlignende mål.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.