Pirates sejrede efter straffeslag

Hjemmekampen mod Herning Blue Fox var en tam affære, og vinderen blev først fundet efter forlænget spilletid og straffeslag

24
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Peter Broen

AALBORG:Aalborg Pirates skulle tirsdag aften forsøge at bevare topplaceringen i Metal Ligaen, da Herning Blue Fox gæstede Gigantium Isarena.

Efter en times spil var stillingen stadig 0-0, og det blev der ikke ændret på i den forlængede spilletid. Kampen skulle således afgøres på straffeslag, og her var Aalborg-spillerne skarpest. Peter Quenneville og Christopher Frederiksen scorede således, mens gæsterne misbrugte begge skud.

Samtidig tabte Herlev Eagles med 3-6 på egen is til Rungsted Seier Capital, og sidstnævnte er dermed alene i spidsen for landets bedste række. Aalborg Pirates følger lige efter med et enkelt point mindre.

Afslutning på stolpen

De første minutter kom aalborgenserne på isen med fin energi, men luften gik hurtigt af ballonen, og de midtjyske gæster overtog initiativet. Trods et klart overtag i skudstatistikken blev månedens spiller i Aalborg, målmand Ronan Quemener, dog ikke sat på de helt store prøver.

Tættest på en scoring var Blue Fox i et powerplay, hvor pucken prellede af på den ene stolpe, men mod slutningen af perioden meldte Aalborg Pirates sig igen ind i kampen.

I glimt viste tilbagevendte Julian Jakobsen prøver på sine hurtige hænder, og i et overtal fik Martin Højbjerg muligheden for at sende aalborgenserne i front, men forwarden misbrugte en stor chance i en fri position ved bagstolpen.

Utilfredshed på tribunerne

I begyndelsen af anden periode fik Lasse Bo Knudsen en hård medfart i egen zone, men han var selv i stand til at skøjte fra isen, og backen var tilbage i aktion umiddelbart efter.

Situationen resulterede dog ikke i en udvisning, hvilket skabte utilfredshed blandt hovedparten af de 2125 tilskuere, og reaktionen fra tribunerne gentog sig, da Martin Højbjerg måtte hjælpes fra isen efter en hård tackling med godt fire minutter tilbage af perioden.

Umiddelbart efter fik aalborgenserne en stor mulighed for at bryde dødvandet. Gæsterne havde to mand siddende i straffeboksen i ét minut og 23 sekunder, men Aalborg Pirates formåede ikke at udnytte overtallet, og efter 40 minutters mindre velspillet ishockey var stillingen stadigvæk 0-0.

Forsvarede sig bravt

Hjemmeholdet fik hurtigt et nyt powerplay i tredje periode, men et enkelt farligt slagskud var ikke nok til at tage føringen. Blue Fox kom også frem til chancer, men velspillende Ronan Quemener lukkede konsekvent af i Aalborg-målet.

Med små fem minutter tilbage på uret kom der igen liv i kampen, da gæsternes Patrick Madsen hamrede Jeppe Jul Korsgaard i isen. Det fremprovokerede en reaktion fra Sebastian Ehlers, og begge spillere blev udvist i to minutter, mens Herning-spilleren også fik en tillægsstraf på 10 minutter.

Aalborg-holdet forsvarede sig bravt i slutningen af tredje periode, hvor Lasse Bo Knudsen var sendt til afkøling, og der blev ikke scoret i ordinær spilletid.

Afgjort på straffeslag

I den forlængede stilletid tilkæmpede Jeppe Jul Korsgaard sig et straffeslag, men forwarden gled, inden han fik afsluttet.

Kampens vinder skulle derfor findes på straffeslag, hvor Peter Quenneville og Christopher Frederiksen scorede for hjemmeholdet.

Herning kunne ikke score på Ronan Quemener, og derfor vandt aalborgenserne kampen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.