Pirates vil have Nordby

Klublegende i spil som ny assistenttræner

Bo Nordby er ønsket som ny assistenttræner hos Aalborg Pirates. Arkivfoto: Michael Koch <i>Pressefotograf Michael Koch</i>

Bo Nordby er ønsket som ny assistenttræner hos Aalborg Pirates. Arkivfoto: Michael Koch Pressefotograf Michael Koch

AALBORG:Bo Nordby var kendt for at gå forrest i sine mere end 600 kampe for AaB Ishockey. Nu kan han igen være på vej tilbage i folden hos Aalborg Pirates, der ønsker ham som assistenttræner for finske Heikki Mälkiä.

- Det er helt sikkert, at jeg gerne vil. Vi har også givet Bo tilbuddet om at få jobbet, og vi er lige nu i dialog med ham om det, siger Frederik Åkesson.

- Jeg plejer at sige, at man bruger ligeså lang tid på at være assistenttræner, som på at spille. Ja, faktisk mere, for som træner har man hele tiden spillet i hovedet, fortsætter Frederik Åkesson, som selv har aftjent sin værnepligt som assistenttræner i udskiftningsboksen.

Det springende punkt bliver nu, om Bo Nordby-Tranholm kan få det hele til at hænge sammen med familien. Som aktiv var de skiftende arbejdstider på politigården tit en udfordring i forhold til træning og kamp. Endvidere har Nordby også tre mindre børn og en kone som kræver sin tid.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.