Pistolrøver fanget hurtigt

Super Spar i Vejgaard var mandag aften udsat for røveri. Gerningsmændene fik dog kun få minutter på fri fod

Super Spar i Vejgård var mandag aften udsat for pistolrøveri. Gerningsmændene var kun på fri fod i få minutter. Foto Jan Pedersen

Super Spar i Vejgård var mandag aften udsat for pistolrøveri. Gerningsmændene var kun på fri fod i få minutter. Foto Jan Pedersen

VEJGAARD:To mænd røvede mandag aften omkring klokken 19.30 Super Spar på Doravej i Vejgaard. Bevæbnet med pistoler truede de to røvere personalet til at udlevere dagens omsætning, hvorefter de stak af på en scooter.

Det oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

Røveriet var ret voldsomt, da den ene af ekspedienterne fik trykket pistolen ind i ryggen, fortæller vagtchefen.

Røvere hurtigt anholdt

Det var dog ikke ret længe, at gerningsmændene var på fri fod. Et vidne havde nemlig set de to mænd flygte fra købmanden og løb efter dem. Ved kirkegården blev vidnet truet med pistolen, og han trak sig tilbage.

På nogenlunde samme tid ankom en patrulje til stedet, og vidnet kunne guide politiet i den rigtige retning. I mellemtiden var de to gerningsmænd kørt galt i krydset Sofievej og Filstedvej.

Her kunne politiet anholde en mand, der havde udbyttet fra røveriet på sig. Få minutter senere fandt ordensmagten frem til endnu en mand i nærheden, som også blev anholdt, mistænkt for røveriet.

Begge mænd er 22 år fra henholdsvis Støvring og Aalborg. De bliver sigtet for røveri af særlig farlig karakter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.