Plan for elite- og sponsorstøtte

Floorballklub må vente på svar om ansøgning om spoonsorat

Mette Møller
Arkivfoto
Floorball 6. september 2013 19:00

BRØNDERSLEV: Brønderslev Kommune vil have lavet en sponsor- og elitepolitik. Det har man ikke nu, men det er blevet gjort aktuelt fordi Brønderslev Floorball Club har søgt om et sponsorat.

- Vi bliver nødt til at få udarbejdet en sponsor- og elitestøttepolitik, og så tager vi sagen op igen. Der var en meget lang drøftelse, og vi er fuldt bevidste om, at vi har mange elitesportsfolk her i kommunen, som er med til at brande Brønderslev Kommune på en meget positiv måde. Derfor vil vi meget hurtigt se at få udarbejdet en elitesports- og en sponsorpolitik. De to ting skal spille sammen. Og så vil vi genoptage sagen, fortæller borgmester Lene Hansen.

Formålet med at have en politik er, at man så kan behandle elitehold og sportsfolk lige, og at det ikke skal komme an på, hvis ansøgning der kom først, men hvordan man ser ansøgningen i forhold til den politik, byrådet har lagt.

- Sådan synes økonomiudvalget, det er mest retfærdigt, siger Lene Hansen.

Brønderslev Floorball Club er i sidste måned begyndt at spille i den nye landsdækkende liga, hvilket giver større udgifter. Klubben henviser i sin ansøgning også til, at konkurrencen mellem floorballklubberne på eliteniveau i Nordjylland de seneste år er blevet skærpet, og at klubbens økonomiske formåen får øget betydning - og at Frederikshavn Kommune giver elitestøtte til deres floorballklub.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...