Floorball

Plan for elite- og sponsorstøtte

Floorballklub må vente på svar om ansøgning om spoonsorat

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Brønderslev Kommune vil have lavet en sponsor- og elitepolitik. Det har man ikke nu, men det er blevet gjort aktuelt fordi Brønderslev Floorball Club har søgt om et sponsorat.

- Vi bliver nødt til at få udarbejdet en sponsor- og elitestøttepolitik, og så tager vi sagen op igen. Der var en meget lang drøftelse, og vi er fuldt bevidste om, at vi har mange elitesportsfolk her i kommunen, som er med til at brande Brønderslev Kommune på en meget positiv måde. Derfor vil vi meget hurtigt se at få udarbejdet en elitesports- og en sponsorpolitik. De to ting skal spille sammen. Og så vil vi genoptage sagen, fortæller borgmester Lene Hansen.

Formålet med at have en politik er, at man så kan behandle elitehold og sportsfolk lige, og at det ikke skal komme an på, hvis ansøgning der kom først, men hvordan man ser ansøgningen i forhold til den politik, byrådet har lagt.

- Sådan synes økonomiudvalget, det er mest retfærdigt, siger Lene Hansen.

Brønderslev Floorball Club er i sidste måned begyndt at spille i den nye landsdækkende liga, hvilket giver større udgifter. Klubben henviser i sin ansøgning også til, at konkurrencen mellem floorballklubberne på eliteniveau i Nordjylland de seneste år er blevet skærpet, og at klubbens økonomiske formåen får øget betydning - og at Frederikshavn Kommune giver elitestøtte til deres floorballklub.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst