Brønderslev

Plejecenter skyder op

Vivaldi Friplejehjem modtager 1. juni 2018 de første beboere

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Privatfoto

BRØNDERSLEV:Håndværkerne var klar til at synge "Det haver så nyligen regnet", men det blev ved ideen, da der tirsdag blev holdt rejsegilde på Vivaldi Friplejehjem i Brønderslev. Byggeriet har været ramt af den meget våde sommer.

Direktør Emil Tang fra Danske Diakonhjem kunne fortælle, at byggeriet skrider planmæssigt frem. Han sagde, at Brønderslev Kommune har danmarksrekord i hurtighed omkring sagsbehandling.

- Det tog seks måneder og tre dage at få lokalplanen igennem samt få de nødvendige byggetilladelser med mere, konstaterede Emil Tang. Normalt tager det mellem 9 og 12 måneder at få alle tilladelser i hus.

Der er tale om et byggeri til ca. 60 mio. kr., og der bliver 48 lejligheder. Det er planen, at de første beboere rykker ind 1. juni 2018.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst