Pligtsejr til Vendsyssel Håndbold

Hjemme i Arena Nord vandt vendelboerne 27-14 over Fredericia

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Vendsyssel Håndbold fortsætter de imponerende takter i kvindernes 1. division, og søndag hentede holdet den fjerde sejr på stribe, da Fredericia blev slået med 27-14 i Arena Nord.

- Vi fortsætter i det gode spor, og det er jo fantastisk. Vi har haft en god stime efter jul, men det var også en kamp, som vi skulle vinde, siger Lars Rasmussen, der er cheftræner i Vendsyssel Håndbold.

Vendelboerne var foran 14-8 ved pausen, og gæsterne var aldrig i nærheden at true Lars Rasmussens tropper.

- Fredericia gjorde alt for ikke at ryge ind i en røvfuld på 42-20, som de gjorde ved vores seneste møde. De spillede langsomt og trak tempoet ud, så det var ikke en køn kamp, men vi vandt komfortabelt, siger cheftræneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.