AaB

Pohl: Altid klar på at sparke

Angriberen eksekverede sikkert på straffesparket mod FC Nordsjælland

Jannik Pohl var helt klar på at sparke, da AaB fik tilkendt straffespark. Foto: Claus Søndberg

Jannik Pohl var helt klar på at sparke, da AaB fik tilkendt straffespark. Foto: Claus Søndberg

FODBOLD:For anden uge i træk fik AaB tilkendt straffespark på Aalborg Portland Park, da holdet søndag spillede 1-1 imod FC Nordsjælland.

Men mens Kasper Kusk brændte ugen forinden i kampen mod Brøndby, så blev bolden denne gang sat særdeles sikkert i nettet, da Jannik Pohl for tredje gang i sæsonen scorede fra ellevemeterpletten.

- Kusk spurgte mig lige inden kampen, om jeg havde lyst til at sparke, hvis vi skulle få et straffespark, og det er jeg altid klar på. Og jeg er rigtig glad for at se den gå ind, for det er vigtigt at få nogle mål på tavlen. Nu plejer det næsten altid at være mig selv, der også får tilkæmpet mig straffesparket. Det var det så ikke i dag, men sparket fejlede ikke noget, siger Jannik Pohl.

Han var den AaB-spiller, der fik mest ud af det i offensiven - både før og efter pausen og var tæt på at score en klar kandidat til sæsonens mål, da han med et elegant lob og et vip gik forbi to forsvarsspillere, inden han måtte se en god afslutning reddet med en fodparade.

- Ja, der nåede man da lige at tænke, hvad det var for en stor idiot, der stod mellem stængerne, lyder det med et grin fra Jannik Pohl.

- Nej, vi må desværre bare sige, at det var en god redning. Jeg synes, at jeg afslutter rigtigt, siger han.

- Generelt synes jeg, at jeg har fået en god start på foråret, hvor jeg har været involveret i meget af vores offensive spil, siger Jannik Pohl.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.