Pointtab i sidste sekund

Aalborg Håndbold førte 22-21 ude over GOG, der udlignede i allersidste sekund

Emil Berggren scorede fem gange mod GOG. Arkivfoto: Claus Søndberg

Emil Berggren scorede fem gange mod GOG. Arkivfoto: Claus Søndberg

GUDME:Aalborg Håndbold fik en halvskidt start på det nye år Herre Boxer Ligaen. Nordjyderne, der ligger nummer to i rækken, måtte således nøjes med 22-22 ude mod midterholdet GOG

Første halvleg var en helt lige forestilling mellem to hold, der havde det svært i det etablerede angrebsspil.

Forsvarerne var bedre end angriberne, og i begge ender af banen stod målmændene solidt. Stillingen ved pausen var 10-10.

Gæsterne fra Aalborg kom ellers fint fra land med en 2-0 føring. Fløjspiller Håvard Tvedten var i hopla i indledningen, men også han fik det svært, efterhånden som halvlegen skred frem.

Hjemmeholdet var foran med et par mål flere gange, og Aalborg fik først udlignet til pausestillingen tre sekunder før tid, da Emil Berggren hamrede bolden i mål.

Scoringer i sidste sekund er efterhånden en specialitet for svenskeren.

Anden halvleg var også tæt, dog med en lille tendens til, at hjemmeholdet var i teten.

Aalborg Håndbold blev ramt af et par udvisninger, og det udnyttede GOG til at bringe sig på 18-14 med et lille kvarter tilbage.

Det lignede en afgørelse, men Aalborgs Håvard Tvedten og Emil Berggren ville det anderledes. Pludselig fik de hul igennem i angrebet, og så var gæsterne pludselig i front med 21-19.

I en dramatisk afslutning var Aalborg Håndbold foran med 22-21. Gode chancer for at udbygge føringen blev brændt, og i stedet slog hjemmeholdets Mikkel Møller til med en udlignende scoring ét sekund før tid.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.