Politi i aktion mod bordeller

Russisk prostitueret med falsk pas blev fængslet

Onsdag aften var SKAT og Specialpatruljen fra Nordjyllands Politi på kontrolbesøg hos 15 bordeller i Aalborg. Arkivfoto <i>NF</i>

Onsdag aften var SKAT og Specialpatruljen fra Nordjyllands Politi på kontrolbesøg hos 15 bordeller i Aalborg. Arkivfoto NF

AALBORG:En russisk prostitueret kvinde med falsk pas og uden gyldig opholdstilladelse blev umiddelbart den største fangst, da SKAT og Specialpatruljen fra Nordjyllands Politi onsdag aften var på kontrolbesøg hos 15 bordeller i Aalborg.

- Vi fandt nogle hjemme på de 12 af adresserne, og der er et par sager, hvor vi skal undersøge de prostitueredes ophold i landet, siger Michael Hæstrup, leder af Specialpatruljen.
Aktionen var rettet mod bordeller med udenlandske prostituerede.

Øje med bagmænd

Poltiet undersøgte opholdstilladelser, mens SKAT koncentrerede sig om at finde ud af, om de prostituerede betalte skat eller ej.

Et andet af formålene er at finde frem til bagmænd, der tjener på penge på, at kvinderne sælger sig selv.
- Der er selvfølgelig bagmænd, men under aktionen onsdag fandt vi ingen beviser for det, siger Michael Hæstrup.

Falsk litauisk pas

Den russiske kvinde blev opdaget på et bordel på Hobrovej. En kontrol af hendes litauiske pas viste ikke alene, at hun var ældre, end hun først sagde, men også, at hun er fra Rusland.

Den 33-årige kvinde blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger med henblik på udvisning, oplyser anklager Sebastian Knop Reventlow.
I grundlovsforhøret forklarede kvinden, at hun kun havde været i Danmark siden søndag, men havde boet ulovligt i Tyskland i fem år.
Politiet mener, at der er op mod 80 bordeller i Nordjylland.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.