Politiet fandt pistol hjemme hos 27-årig

Mand fra Gærum varetægtsfængslet i fire uger

Foto Bente Poder <i>Bente Poder</i>

Foto Bente Poder Bente Poder

GÆRUM:En 27-årig mand fra Gærum blev tirsdag ved Retten i Hjørring varetægtsfængslet i fire uger.

Den 27-årige var blevet anholdt aftenen i forvejen i Gærum, hvor han uden kørekort og under påvirkning af euforiserende stoffer havde ført en personbil.

Umiddelbart efter anholdelsen foretog politiet en ransagning hjemme hos den 27-årige, og her blev der fundet en 22 mm pistol samt 1,3 gram hashmix og 30 ketogan-tabletter.

Udover de ovennævnte forseelser så er den 27-årige anklaget for at have medvirket i et indbrud hos Frederikshavn Minibusser på Ellehammervej i Frederikshavn.

Ved indbruddet - der fandt sted 30. juni - blev en varebil samt flere bærbare pc’ere, mobiltelefoner og gps’er stjålet. Den samlede værdi af tyvekosterne er endnu ikke opgjort.

Sidst men ikke mindst så stod den 27-årige mand anklaget for at have medvirket ved et indbrud hos EuroSpar i Hirtshals 22. juli. Her blev der stjålet to pengeskabe med værdier for cirka 65.000 kroner i form af skrabelodder og kontanter.

I forbindelse med grundlovsforhøret blev dørene lukket for offentligheden, da anklagemyndigheden har flere mistænkte i kikkerten i forbindelse med de to indbrud.

- Vi leder efter to medgerningsmænd, fortæller anklager Peter Rask.

På grund af dørlukningen er det uvist, hvordan den 27-årige forholder sig til skyldsspørgsmålet i forbindelse med anklagerne.

Selve varetægtsfængslingen har han dog kæret til landsretten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.