Politiet flytter til Kaas

Nærpolitiet i Jammerbugt har fundet nye lokaler i den gamle sparekassebygning i Kaas

Nærpolitiet forlader den nuværende adresse omkring 1. februar for at flytte til Kaas.Arkivfoto <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Nærpolitiet forlader den nuværende adresse omkring 1. februar for at flytte til Kaas.Arkivfoto Pressefotograf Claus Søndberg

JAMMERBUGT:Efter flere måneders jagt på nye lokaler, er det nu besluttet, at nærpolitiet i Jammerbugt flytter fra dets nuværende domicil på modsatte side af Jetsmarkhallen til den tidligere sparekasse på Nørregade i Kaas.

Sparekassen Vendsyssel nedlagde sin Kaas-afdeling for omkring et år siden og lagde den i stedet sammen med Pandrup-afdelingen. Men nu kommer der altså nyt liv i bygningen. Går det efter planen rykker politiet ind omkring 1. februar næste år.

Politiet har lejet bygningen i Kaas for en længere årrække.

Ifølge politikommissær Erik Kjærsgaard, leder af nærpolitiet i Pandrup, flytter i alt 11 medarbejdere ind i de nye rammer.

- Der var flere egnede steder, men vi synes, at den placering, det er endt med, er meget central i forhold til hele Jammerbugt Kommune. Desuden bliver vi synlige i stedet for at være placeret i eksempelvis en industriområde, og ydermere er der gode parkeringsmuligheder, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.