Politiet: Folk kører hovedløst

Flere blæser af sted med over 100 kilometer i timen

Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

NORDJYLLAND:- Folk kører fuldstændig hovedløst. De kommer jo blæsende med både 100 og 130 kilometer i timen, selv om sigtbarheden faktisk er nede i nærheden af nul meter.

Så kontant kommer meldingen fra vagtchef ved Nordjyllands Politi Aage Pedersen.

Han, der bor i Sindal og skulle til politigården i Aalborg og på vagt mandag eftermiddag, oplevede ved selvsyn, at lastbiler og personbiler kørte det han kalder ”direkte tumpet”.

- Tag den tid det tager, kør efter forholdene, følg trafikken og hold en fornuftig afstand. Så ville vi kunne minimere antallet af uheld. Hvis folk kommer blæsende med 100-130 kilometer i timen, og der så pludselig er en stor snedrive på vejen foran dem, så trykker de på bremsen, og så skal det jo gå galt, siger vagtchefen.

Kaos på vejene

Og galt gik det mandag på de nordjyske veje, hvor kaos til tider var det mest rammende ord at bruge om situationen mandag.

Det selv om Nordjyllands Politi, Falck og beredskaber alt snerydningsmandskab kæmpede en brav kamp for at holde trafikken kørende.

Specielt på strækningen fra Støvring Syd til afkørslen til hovedvej 13 ved Sønderup stod det i flere omgange slemt til i løbet af mandagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.