Politiet: Mindst tre personer er dræbt i Boston-eksplosioner

Ingen mistænkte efter eksplosionerne i Boston. Flere af de over 100 ofre er alvorligt såret

20
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BOSTON:Mens CNN melder om flere end 140 sårede, holder myndighederne på konferencen sig til at sige, at der er over 100 sårede. Flere af dem er i kritisk tilstand.

Politiet har endnu ingen anholdte.

- Vi afhører folk, men vi har ingen mistænkte, siger Boston Police Commissioner, Edward Davis.

Han siger, at der var tale om meget kraftfulde eksplosioner med alvorlige skader som konsekvens.

Stadig afspærret

FBI har overtaget styringen af efterforskningen. Der er tale om en kriminalefterforskning, der er en ”potentiel terrorefterforskning”, siger en FBI-talsmand på pressekonferencen.

Han afslog samtidig at kommentere oplysninger om, at der skulle være fundet flere udetonerede sprængladninger på gerningsstedet.

Området er stadigvæk afspærret efter eksplosionerne, siger guvernør i Massachusetts Deval Patrick.

Afrevne lemmer

Han opfordrer indbyggerne i Boston til at være tålmodige de kommende dage, hvor byen vil være anderledes at færdes i end normalt.

De to bomber eksploderede med få sekunders mellemrum og skabte panik blandt de tusindvis af tilskuere og deltagere. Afrevne lemmer lå spredt omkring på de blodbestænkte fortove.

CNN har været i kontakt med en kilde, der fortæller, at læger har været nødt til at amputere lemmer på mindst ti personer.

Fyldt med metaldele

Samtidig tyder det på, at bomberne var fyldt med små metaldele for at gøre mest mulig skade, lyder det fra tv-stationen.

Løbet havde været i gang i fire timer og ni minutter, da bomberne sprang.

Der er tale om det værste bombeangreb på amerikansk jord siden terrorangrebet 11. september 2001.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.