Politiet undersøger påsat brand i Aalborg Øst

Gerningsmændene brugte molotovcocktail - store skader på pizzeria og spillehal i butikscenter. Opdateret kl. 13.07

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Det er endnu uvist, hvorfor gerningsmænd natten til onsdag satte ild til et pizzaria og en spillehal i butikscenteret på Saltumvej i Aalborg Øst.

Ifølge efterforskningslederen, politikommissær Lars Nørskov Jørgensen fra Nordjyllands Politi, stod det onsdag formiddag ikke klart, hvorfor pizzariaet og spillehallen skulle brændes af.
- Vi har talt med de, det er gået ud over, men jeg kan ikke kommentere på efterforskningen på nuværende tidspunkt, siger Lars Nørskov Jørgensen.
Politiets teknikere er i gang med at undersøge området, og politiet skal have kigget overvågningsbilleder fra butikscentret igennem.
Centret på Saltumvej var onsdag morgen og formiddag et yndet udflugtsmål for mange beboere i Aalborg Øst, fordi de med deres egne øjne ville se, hvad der var sket.

Pizzaria ødelagt

Et pizzeria udbrændte næsten totalt, mens indgangspartiet til en spillehal blev voldsomt brandskadet. Desuden blev der også forsøgt at sætte ild til en farvehandel - der blev blandt andet brugt en molotovcocktail - men forsøget mislykkedes i det store og hele, fordi et jerngitter stoppede brandbomben og forhindrede den i at blive smidt ind i butikken.

Brugte brændbar væske

- Der gik en tyverialarm derude klokken 01.45, og kort tid efter fik vi flere brandalarmer.

- Da vi kommer derud er der kraftig ild i et pizzeria og indgangspartiet til spillehallen. Og så er der altså også forsøgt at sætte ild til farvehandelen - dels med en dunk med brandbar væske, dels med molotovcocktailen.
- Ved pizzeriaet er ilden brændt gennem taget, så der har været voldsom ild dér, siger vagchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsberg.

Ild i legeredskaber

I alt er der blevet tændt ild fem steder i centeret.

Udover ilden inde i centeret er der også blevet sat ild til legeredskaberne på en legeplads i tilknytning til centeret.
Politiet har afspærret området og skal i gang med de tekniske undersøgelser i forbindelse med den store påsatte brand.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.